Автор Съобщение
Гост
МнениеПуснато на: Нед Юли 05, 2009 10:58 pm    Заглавие: www.sosbety.org

Уважаеми колеги от форума, искам да ви запозная с Бети. Тя е на 19. През март е преживяла катастрофа, след която е останала в инвалидната количка... нека да направим всичко по силите си , за да остави количката там, където и е мястото - в болницата!
Посетете сайта:
http://www.sosbety.org

Както може би ще забележите на снимките - Бети е хубава. Искаме ли да и помогнем да се усмихва отново както на снимките? - не е задължително да помогнем с пари. Достатъчно е да имаме полезни контакти, умения или идеи.

Благодаря!
tanja
МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 11:43 pm    Заглавие:

И аз благодаря .. и на Админ и на Бонболинка... хайде да си застягаме познатите и те да се включват, та да си клюкарим на спокойствие....
bonbolinka
МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 1:58 pm    Заглавие:

Админ, благодаря ти за новите темички! Надявам се форума да се раздвижи и да стане приятно място за всички, желаещи да пишат тук.
Лек и усмихнат ден пожелавам на целия ви екип!
bonbolinka
МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2008 8:05 am    Заглавие:

Админ, напълно съм съгласна с това, че ние, които пишем във форума трябва да спазваме правилата на този форум. Не познавам michten и съм от скоро във форума, но мисля, че не е имал лоши намерения.
Минавам по темата. Разглеждайки форума забелязах, че има няколко повтаярщи се теми. Най- често срещаната е " търся работа" . Има я няколко пъти, независимо дали на кирилица или латиница. Предлагам всички тия теми да са обособени според вашата първоначална идея ( ако правилно съм усетила). Една тема за тези, които търсят работа от България и една тема за тези които са на острова. Така ще е по- нагледно и няма да има нужда да влизаш в много теми и да четеш едно и също.
Оставам с впечатлението, че много от потребителите не могат да определят в коя тема да пускат постовете си и го правят където намерят. Явно по- ясно някак си трябва да се разграничават темите за да не се спами постоянно. И аз "оспамих" една тема, за което се извинявам. Предполагам, че ти не си в състояние да следиш всяко едно мнение, затова се обръщам по- скоро към пишещите във форума, да спазват правилата, да четат внимателно заглавието на темите и да не спамят излишно теми. " Говорилня" е място където можем да си пишем за каквото искаме. Но и там цари малък хаус, за което Админа няма вина, защото ние сме тези, които пускаме теми. Да се направят в говорилнята няколко основни раздела и да се пише в тях. Например следните раздели " На лафче" , " Всичко за спорта", " Игри", " Искам да споделя" или нещо подобно. Заглавията на разделите сами ги преценете как да са наименовани. Ние можем да пускаме само теми , разделите са от вас.
За сега това. Благодаря ви и лек ден!
admin
МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2008 8:56 pm    Заглавие:

michten, правилно сте разбрали, можете да бъдете полезни по много начини. Просто съветите за HTML-a не са един от тях. Приятни празници и на вас!
michten
МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2008 8:30 pm    Заглавие:

мислех че с нещо моага да допренеса за форумчето но явно сам грешал, бъдете живи и здрави и весело посрещане на празниците
admin
МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2008 8:00 pm    Заглавие:

michten, благодарим отново за линка. Пак ви моля, да пишете по темата - Идеи и предложения за форума.
Ако желаете да спорим на тема програмиране и правене на интернет страници, започнете нова тема за това в Говорилнята и можем да си пускаме линкове и да обсъждаме както форума така и други интернет страници, колко са важни мета таговете и да демонстрираме знания.
michten
МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2008 4:42 pm    Заглавие:

Благодаря ви за отговора, нека да подкрепя вашия отговор с един link за тестване на това което имате. явно сте засегнати нещо , но тук може да погледнете къде сте
http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html
admin
МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2008 3:54 pm    Заглавие:

Уважеми michten, благодарим много, че ни изказахте своето мнение. Опасявам се обаче, че е малко извън темата. Целта е да се дават идеи и предложения, за това как форума да стане по-приятен и по-полезен за потребителите. В този смисъл изказаните мнения за дизайна са точно по темата и в скоро време регистрираните потребители ще имат възможността да избират собствен изглед.
Останала част от мнението ви /за HMTL/ не касае по никакъв начин това, което обсъждаме тука. Как вашите идеи ще бъдат реализирани на програмно ниво е задача на екипа на форума, а не на потребителите.
И за да ме разберете по- правилно ще ви дам следния пример.
Вие можете да ни напишете: "Имам идея форума да бъде по- добре позициониран в Гугъл", а не "Оправете си мета таговете". Искам да ви уверя, че екипът на форума може да реализира всяка ваша идея, стига да я сметне за необходима. И въпреки, че не е по темата, ще ви кажа, че все пак форума има мета тагове и въпреки, че не е задължително си има и така желания от вас INDEX. Нямам представа, какъв HTML сте гледали и къде го видяхте това titulo, но не сте гледали правилно или където трябва. Ако имате желание опитайте отново и ако не успеете да намерите заветните META TAG аз ще ви ударя едно рамо.
По върпоса за размяната на банери се извиняваме, че сме закъснели с отговора към вас, но в сайта рекламираме само бизнеси на бълагари, които живеят на Майорка.
И не на последно място бих искал да ви помоля да спазвате правила на форума и да пишете на кирилица!


Поздрави!
Екипът на bgmallorca.com
bonbolinka
МнениеПуснато на: Вто Ное 25, 2008 9:41 pm    Заглавие:

Админ, вече ставаме двама с предложения. Наистина форума може да стане много приятно местенце. Мисля, че както и моите, така и предложенията на michten са съвсем приятелски и целят именно подобряване като за начало на "първото впечатление" от форума. Ако промените това за което сме писали, после стъпка по стъпка може да се корегират и други дребни неща. Аз също бих ударила едно рамо ,но с нови предложения, бих ви представила още мои виждания. Не ви налагам собствения си вкус и възприятие, изразявам мнение за промените, които ако ги направите биха ми допаднали. Можете да ги приемете, можете и да не ги приемете.
Лека вечер ви пожелавам!!!

Powered by phpBB Theme ACID © 2003 par HEDONISM
© 2001 - 2005 phpBB Group