Харесва ли ви този сайт?

Нашите правила и Вашите идеи, критики и предложения за форума, проблеми с изполването му.

Модератор: moderator

Публикуване на отговор

Харесва ли ви този сайт?

Супер е!
8
50%
Бива
5
31%
Средна работа
3
19%
По-скоро не
0
Няма гласове
Изобщо не ми харесва
0
Няма гласове
Изберете тази опция за да ни напсувате :Р
0
Няма гласове

Общо гласове: 16

Потребителски аватар
moderator
Публикации: 41
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 11:20 pm
:: Модерирам с Модерация ::
Контакт:

Харесва ли ви този сайт?

Публикуване от moderator »

Вашата оценка - споделете с нас мнението ви за сайта. Ако ви харесва - можете да вдигнете рейтинга и да го направите още по-посещаван, като гласувате за него в следните сайтове.

Изображение BG TOP LIST

Изображение Българския ТОП

Изображение BGtop.net

Изображение БГ чарт

Гласуването става като кликнете на линка на съответния сайт.Благодарим ви!

*** edited by moderator 02.10.2024 - reference removed, reported as dangerous ***
Потребителски аватар
fabio
Публикации: 28
Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 3:39 pm
::
Контакт:

Публикуване от fabio »

Идеята е добра, да видим колко хора ще участват активно в нея обаче - българите искат само да вземат, без да дават.
Потребителски аватар
nadeto
Публикации: 16
Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 11:13 pm
Контакт:

Публикуване от nadeto »

fabio написа:Идеята е добра, да видим колко хора ще участват активно в нея обаче - българите искат само да вземат, без да дават.
Не всички!

На мен сайта много ми харесва. Новият дизайн е страхотен. Личи си, че го правят професионалисти. Смятам за в бъдеще да го посещавам по-често.
Потребителски аватар
moderator
Публикации: 41
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 11:20 pm
:: Модерирам с Модерация ::
Контакт:

Публикуване от moderator »

Специално на всички потребители, които се включват активно, особено на този ранен етап - Благодарим Ви!
Потребителски аватар
Mr.DJ
Публикации: 14
Присъединил се: Съб Ное 25, 2006 11:22 pm
Контакт:

Публикуване от Mr.DJ »

Сайтчето е добро. Личи си, че някой се е постарал, обаче трябва да се популяризира по-усърдно.
Потребителски аватар
montadora
Публикации: 9
Присъединил се: Чет Мар 01, 2007 9:12 pm
Контакт:

Публикуване от montadora »

Сайта е много, ама много як! Поздравявам инициаторите за идеята!
El mundo "no" pertenece a los que saben, sino a los que aprenden
Потребителски аватар
petya_1976
Публикации: 5
Присъединил се: Сря Сеп 19, 2007 9:07 am
Контакт:

Публикуване от petya_1976 »

Ако може да направите място и за skype адрес в профила цена няма да имате!
Потребителски аватар
слънчева
Публикации: 7
Присъединил се: Съб Мар 17, 2007 2:39 pm
Контакт:

Публикуване от слънчева »

сайта е страхотен ,но малко повече активност не е излишна, аз почти всеки ден съм тук ,но не намирам много нови мнения ,знам че всички ходят на работа и са заангажирани ,но когато имате нужда да споделите нещо с нас тези ,които сме все още в България ще се радваме да прочетем мненията ви за всичко ,което свързано с вашия живот на острова , за проблемите ви ,за работата ,за квартирите ,за това помагат ли другите българи там на сънародниците си ,има ли злоба и завист ,която цари в България ,изобщо за всичко ,което се сетите ,за да сме подготвени ,когато решим да тръгнем за там,благодарна съм на всички които са ми помагали със съвети до този момент и най -вече на lovely,това е един прекрасен човек ,които откликва на всяко мое запитване ,желая ви успешни и хубави дни на острова поздрави -слънчева
представи си какъв живот искаш и после го превърни във факт
Потребителски аватар
Borat
Публикации: 6
Присъединил се: Нед Авг 19, 2007 12:28 pm
Контакт:

Публикуване от Borat »

Ситето е яко и отворено, но форумната дезактивност на популацията брутално пропорционира на мозъчната такава.
Hi, my name iz Borat! I'm veeery zzzexy! All women want to zleep with me.
macrin

Браво,перфектно сайтче.

Публикуване от macrin »

Браво,браво,браво-професионална работа.Радвам се,че младите хора
на България,не отстъпват по нищо,на връстниците си по света.Даже,
според моето скромно мнение ги превъзхождат.Желая Ви,здраве и не
забравяйте никога,че сте длъжни да бъдете №1,заради Джон
Атанасов и майка България.Господ да Ви благослови,Амин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=i love you1.gif]
Потребителски аватар
pixel
Присъединил се: Пет Окт 26, 2007 6:54 pm
Контакт:

Градивна критика

Публикуване от pixel »

След всички хвалби, малко и конструктивна критика.
Малко е неподреден сайта. Минеш с мишката върху някоя секция и хоп темите долу се сменят. Да не говорин, че по-надолу пак има секции.
Според мен ще е много по-подредено, ако под секциите "Горещо", "Работа" и т.н. няма заглавия на отделни теми. А и ще се пести място.
Сега е една малка какафония. Ако пък търся някоя конкретна тема бая нещо трябва да изръшкам докато я докопам :) Уж форумче, а новини реклами, картинки. Няма ли да е по-добре да има една заглавна страница с всичките му шарении, новинки и реклами и нейде по тази страничка да има картинка/линка, върху която като чукнеш и да те отвежда на нещо подобно на това http://www.sportbg.com/
Подредено, ясно и т.н.
Логваш се и искаш да пуснеш нова тема, а тя излиза, че е от анонимен посетител. Пример - темата ми за ВИЗА Електрон картите.
Малко хора сякаш са активните тук все пак. Може би повече са посетителите, но активните форумци са малко.
Успех.
...Stronger than a mountain of steel Faster than hell on wheels...
Потребителски аватар
rico_palma
Присъединил се: Вто Сеп 30, 2008 10:53 am
Контакт:

аве еи ..

Публикуване от rico_palma »

Идеqта е добра ама направете един qк чат ,че даможе да киснат там хората и да се контактува с повечe :idea: ....
Потребителски аватар
bonbolinka
Публикации: 35
Присъединил се: Съб Окт 11, 2008 9:19 pm
Контакт:

Публикуване от bonbolinka »

Аз съм влизала тук много пъти, но едва днес се регистрирах. Като се има предвид колко много българи сме тук на острова, много малко пишат във форума. Гледам мненията.........ами те доста старички. Има за какво да пишем.
Проверката за спам ме дразни. Измислете друг начин. Постоянно забравям да напиша цифрата и мнението ми отива по дяволите. До сега не бях срещала да се прави проверката по този начин в други форуми.
Публикуване на отговор

Кой е онлайн

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 гости