Вашата оценка - споделете с нас мнението ви за сайта. Ако ви харесва - можете да вдигнете рейтинга и да го направите още по-посещаван, като гласувате за него в следните сайтове.
сайта е страхотен ,но малко повече активност не е излишна, аз почти всеки ден съм тук ,но не намирам много нови мнения ,знам че всички ходят на работа и са заангажирани ,но когато имате нужда да споделите нещо с нас тези ,които сме все още в България ще се радваме да прочетем мненията ви за всичко ,което свързано с вашия живот на острова , за проблемите ви ,за работата ,за квартирите ,за това помагат ли другите българи там на сънародниците си ,има ли злоба и завист ,която цари в България ,изобщо за всичко ,което се сетите ,за да сме подготвени ,когато решим да тръгнем за там,благодарна съм на всички които са ми помагали със съвети до този момент и най -вече на lovely,това е един прекрасен човек ,които откликва на всяко мое запитване ,желая ви успешни и хубави дни на острова поздрави -слънчева
представи си какъв живот искаш и после го превърни във факт
Браво,браво,браво-професионална работа.Радвам се,че младите хора
на България,не отстъпват по нищо,на връстниците си по света.Даже,
според моето скромно мнение ги превъзхождат.Желая Ви,здраве и не
забравяйте никога,че сте длъжни да бъдете №1,заради Джон
Атанасов и майка България.Господ да Ви благослови,Амин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След всички хвалби, малко и конструктивна критика.
Малко е неподреден сайта. Минеш с мишката върху някоя секция и хоп темите долу се сменят. Да не говорин, че по-надолу пак има секции.
Според мен ще е много по-подредено, ако под секциите "Горещо", "Работа" и т.н. няма заглавия на отделни теми. А и ще се пести място.
Сега е една малка какафония. Ако пък търся някоя конкретна тема бая нещо трябва да изръшкам докато я докопам :) Уж форумче, а новини реклами, картинки. Няма ли да е по-добре да има една заглавна страница с всичките му шарении, новинки и реклами и нейде по тази страничка да има картинка/линка, върху която като чукнеш и да те отвежда на нещо подобно на това http://www.sportbg.com/
Подредено, ясно и т.н.
Логваш се и искаш да пуснеш нова тема, а тя излиза, че е от анонимен посетител. Пример - темата ми за ВИЗА Електрон картите.
Малко хора сякаш са активните тук все пак. Може би повече са посетителите, но активните форумци са малко.
Успех.
...Stronger than a mountain of steel Faster than hell on wheels...
Аз съм влизала тук много пъти, но едва днес се регистрирах. Като се има предвид колко много българи сме тук на острова, много малко пишат във форума. Гледам мненията.........ами те доста старички. Има за какво да пишем.
Проверката за спам ме дразни. Измислете друг начин. Постоянно забравям да напиша цифрата и мнението ми отива по дяволите. До сега не бях срещала да се прави проверката по този начин в други форуми.