тема за свободно време

Нашите правила и Вашите идеи, критики и предложения за форума, проблеми с изполването му.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
yaseniasya
Публикации: 10
Присъединил се: Сря Юни 24, 2009 5:20 pm
::

тема за свободно време

Публикуване от yaseniasya »

Здравейте, това е тема за хора, които вече са преминали през трудния път на "климатизиране" на прекрасния остров.....Просто ако някои има какво забавно и разведряващо да сподели, да го направи тук.....с удоволсвие бих изчел всички приятни изживявания на българите тук....защото аз честно казано през свободното си време скучая доста.......
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

yaseniasya, какъв е този аватар "Life is pain" ? 8) Надявам се това не е в следствие на емигрантския живот.
На всъщност не ми харесва думата "емигрантски". Тази дума някакси предполага човек да не си е намястото и да му е кофти в чуждата страна и аз затова не обичам да я използвам.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
ета

Публикуване от ета »

Моля ви да ми дадете информация относно Испания.Моят мъж е лекар и може би ще си намери работа в Северна Испания.Ние с двете деца мислим да отидем няколко месеца след него. аз не знам испански и като начало може би няма да работя.Ще можем ли да живеем само с неговата заплата -поне в началото
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

Каква точно информация ти трябва? Задай конкретен върпос, за да получиш конкретен отговор. :wink:
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
ета

Публикуване от ета »

Имам предвид колко пари на месец ще ни трябват примерно за цялото семейство?Може би ще сме във Валядолид или Леон или там някъде - в Кастиля и Леон.Колко е необходимо примерно за храна на месец , за училището за децата....Ориентировъчно.Много благодаря предварително :lol: