Търся квартира

Различни обяви, които могат да бъдат полезни - купувам/продавам, заменям и други.

Модератор: moderator

Потребителски аватар
moderator
Публикации: 41
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 11:20 pm
:: Модерирам с Модерация ::

Търся квартира

Публикуване от moderator »

Давайте подробна информация както какво търсите, така и за какви хора го търсите.
dianjel
Публикации: 1
Присъединил се: Нед Яну 07, 2007 3:17 pm
::

Търсq стаq от 1.02.2007

Публикуване от dianjel »

Търся стая от 1.02.2007.Работя на екстерна,уча,не пуша.Търся стая в района на ул.Blanquerna и 31 Diciembre.Да има възможност за включване в мрежата на ОNО-уча Информатика и имам нужда от Интернет достъп.
Потребителски аватар
слънчева
Публикации: 7
Присъединил се: Съб Мар 17, 2007 2:39 pm

търси се квартира

Публикуване от слънчева »

здравейте всички, които посещавате форума,мъжът ми от скоро е в Майорка -1месец,но му се случи нещо неприятно, в момента е в болница вече 1седмица ,досега беше при познати -роднини и все още ще бъде при тях след като го изпишат ,но проблема е че на тези роднини пристигат от България техни близки на почивка и се оказва, че няма къде съпругът ми да отседне, имаше работа, но като влезе в болницата я загуби ,има възможност да си плати квартира засега ,но докато е в болница няма как да потърси -отчаял се е тотално и иска де се прибира, може би защото му се случи това неприятно нещо ,молбата ми е, ако някой търси съквартирант,нека да остави координати тук във форума ,за да осъществим контакт ,всеки е изпадал в безизходица ,но нали за това сме българи ,да се подкрепяме ще ви бъда благодарна, ако някой обърне внимание на молбата ми сърдечни благодарности!
представи си какъв живот искаш и после го превърни във факт
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

Здравей, слънчева, разгледай тези обяви
Надавам се да намерите нещо, което ви устройва, има доста стаи и карта къде се намират. Поздрави.
ivana
Публикации: 2
Присъединил се: Чет Мар 29, 2007 6:48 pm

търсим стая под наем

Публикуване от ivana »

за две момичета ако е възможно в палма. спешно:!: :!: :!: :!:

*** Молим всички да пишат на кирлица! ***
Гост

Публикуване от Гост »

Знам една, но е някъде към Magaluf

*** Молим всички да пишат на кирлица! ***
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm

Публикуване от lovely »

ivana, разходете по компютърните зали. В почти всяка има табло с обяви и често се виждат даже обяви написани на български, че се дават стаи под наем. Виж и тук на този адрес:Обяви Това е от сайта на www.segundamano.es. Успех!
Потребителски аватар
слънчева
Публикации: 7
Присъединил се: Съб Мар 17, 2007 2:39 pm

търся квартира

Публикуване от слънчева »

здравейте отново ,мъжът ми е в палма и спешно се нуждае от квартира ,защото там където е сега пристига майката на съквартирантите му и за него няма място там и затова до края на месеца трябва да си намери друга, ще ви бъда благодарна, ако някой търси съквартирант да се свърже с него или да остави координатите си, аз ще му предам, неговия тел е 664672761благодаря ви от сърце !
представи си какъв живот искаш и после го превърни във факт
snejka
Присъединил се: Сря Дек 26, 2007 11:38 am

Квартира

Публикуване от snejka »

Tarsq kvartira za 4etiri 4oveka.Nie sme semeistvo,ako znaete ili 4yete ne6to molq pi6ete!

Търся квартира за четири човека. Ние сме семейство ако знаете или чуете нещо моля пишете.

***Моля, пишете на кирилица!***
Гост

Публикуване от Гост »

Търся стая за семейство без деца в района на ул.Манакор.тел.687645161
yordi88
Публикации: 5
Присъединил се: Чет Дек 20, 2007 5:59 pm

Търся стая под наем

Публикуване от yordi88 »

Търся стая под наем за двама души. По възможност да е в района на General Riera, Arxiduc Luis Salvador, Placa Madrid

636416471
Emil Ivanov
636416471
www.yordi88.info.ms
lacosa
Публикации: 16777213
Присъединил се: Чет Авг 02, 2007 8:37 pm

Публикуване от lacosa »

del
Последна редакция от lacosa на Сря Ное 12, 2008 9:04 pm, редактирана общо 1 път.
marchela
Присъединил се: Нед Мар 30, 2008 12:49 pm

tarsia kvartira

Публикуване от marchela »

Tarsia kvartira za semeistvo-estudio ili ednostaen v rallona na plaza Gomila ili plaza Progreso.Blagodaria predvaritelno na tozi koito mi pomogne
mirovg
Присъединил се: Пон Юли 14, 2008 11:47 am

Търся квартира

Публикуване от mirovg »

Тарся квартира в Палма ако има някои които да предлага моля оствете едно телефон4е за връзка
Velv3t
Публикации: 9
Присъединил се: Пет Авг 01, 2008 11:41 pm

Търсим апартамент или къща в или около Палма

Публикуване от Velv3t »

Здравейте всички!
Ние, (млада двойка, без деца и домашни животни) си търсим апартамент или малка къща в или около Палма (Porto Pi, Andratx, Can Pastilla, Sa Moreria етц.). Дългосрочно, от ноември или декември, наем до 800-900 евро. До 19ти септември сме на острова и можем да дойдем на оглед. Пишете най-добре на лични.
hjui
Публикации: 2
Присъединил се: Вто Сеп 23, 2008 8:00 pm

Публикуване от hjui »

Много ви моля, кажете някакви надеждни сайтове на агенции за недвижими имоти и по-точно, даващи апартаменти под наем в Испания и още по-точно в Каталуния :lol:
lacosa
Публикации: 16777213
Присъединил се: Чет Авг 02, 2007 8:37 pm

стая под наем

Публикуване от lacosa »

Давам стая под наем за един човек на пл.Мадрид.

671705986
яница

търсим квартира

Публикуване от яница »

семейство търси квартира в палма де майорка
Гост

Публикуване от Гост »

samotna maika tarsi kvartira moje ednostaini ili tavanska da ima banq i wc
priynov

davm staq zona son cotoner 687 099196

Публикуване от priynov »

Anonymous написа:samotna maika tarsi kvartira moje ednostaini ili tavanska da ima banq i wc