За какво използвате компютъра си?

Как да гледам телевизия в интернет и други такива.

Модератор: moderator

За какво най- често използвате компютъра си?

Гледане на филми и слушане на музика.
0
Няма гласове
Гейм маниак съм.
0
Няма гласове
За Skype, Icq, IRCи писане на e-mail-и
2
22%
За работа.
1
11%
Ровя се из Инернет, участвам във Форуми
0
Няма гласове
За всичко изброено по- горе, че и за още нещо.
6
67%

Общо гласове: 9

Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
::

За какво използвате компютъра си?

Публикуване от lovely »

XXcomputer.gif Кой за какво си позлва компютъра?
Потребителски аватар
nadeto
Публикации: 16
Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 11:13 pm

Публикуване от nadeto »

Аз ползвам "служебен", за icq. Ще ми се да изтегля някой филм и да го гледам, но знам, че не е лесно. Реших да пробвам и инсталирахме бит-комета, обаче компютъра взе да забива и я махнаха. Добре че има поне нетера.
bbaikov
Публикации: 1
Присъединил се: Нед Яну 21, 2007 5:15 pm

Публикуване от bbaikov »

nadeto написа:Аз ползвам "служебен", за icq. Ще ми се да изтегля някой филм и да го гледам, но знам, че не е лесно. Реших да пробвам и инсталирахме бит-комета, обаче компютъра взе да забива и я махнаха. Добре че има поне нетера.
Филми вече и не само може да се теглят от Арена.Бг, Бол.Бг,Лапачите и др български торент сайтове. Дата.бг не става за момента. Има и други международни страници и търсачки. На Този има подробен списък. Бит Комет както и други торент клиенти с течение на времето всяка нова версия става все по-тежка. Да не говорим че по-принцип тези програми се стремят да използват максимално интернет връзката. Като резултат - забавено отваряне на страници и компютъра като цяло. Неща като забиване не са рядкост. Нещо от практиката - в момента има една програмка - казва се utorrent. Супер малка е - няма и 200кб и не натоварва въобще компютъра. Може да се изтегли о ТУК. Има я във варианти за директно ползване (демек без инсталация) или с инсталатор. Има и допълнителен пакет с езици - български вкючително.
migal
Публикации: 6
Присъединил се: Вто Апр 24, 2007 8:23 pm

Публикуване от migal »

Аз си свалям филми, музика. Ровя по форуми, чета новини, чета обяви, ползвам търсачки за каквото ми потрябва- например разглеждам снимки от Майорка, защото все още не съм била там и ми е интересно:), ползвам icq, поща, от време навреме word също, дори съм си пазарувала от и-нет и сигурно ще има и други неща за които не се сещам. Хубаво нещо си е и като ми спре и-нета случайно е много странно и ми се развалят традициите след работа направо.
Искам да ви попитам, тези на Майорка, как стои въпроса с и-нета там? Какви са цените, за какви скорости са, каква е таксата за включване, редовно ли го има? :) Ще ми бъде интересно, благодаря.