За заплатите и цените
Модератор: moderator
-
migal
- Публикации: 6
- Присъединил се: Вто Апр 24, 2007 8:23 pm
- ::
За заплатите и цените
Някой може ли да каже какви са най-ниските заплати, горе долу да си направим сметка тези, на които ни предстои да ходим в Майорка. Кажете за заплатите нещо, за наемите, горе долу за храна какви са разходите минимално, за да се ориентираме как вървят цените. И кои са най-нископлатените работни места. Ще бъде полезна информация, да се подготвим за най-лошото. И лесно ли се намират квартири, къде трябва да се търси, защото знам за страни които искат препоръки от друг наемодател. Благодаря.
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
Аз не мога да кажа със сигурност кои са най - ниско платените работни места и колко са най - ниските заплати. Всичко е много условно, зависи от това какви умения имате, дали говорите испански. Знаенето на езика дава по - големи шансове за намиране на добре платена работа. Но по принцип тука живота е устроен така, че каквото и да работиш, можеш да си плащаш стая от апартамент поне и храната.
За наемите: най- лесно е да си намерите стаи от апаратамент, където вече живеят други хора. Тука в копютърните зали /т.н локотория/ има много обяви за стаи /включително и на български език/ За цената мисля, че около 200 Е е една стая,но може и да греша.
За наемите: най- лесно е да си намерите стаи от апаратамент, където вече живеят други хора. Тука в копютърните зали /т.н локотория/ има много обяви за стаи /включително и на български език/ За цената мисля, че около 200 Е е една стая,но може и да греша.
-
migal
- Публикации: 6
- Присъединил се: Вто Апр 24, 2007 8:23 pm
Благодаря и това е полезна информация, да знаеш къде да търсиш. А това за заплатата спрямо разходите е добре, защото в Бг с една заплата( на средностатистически българин) ако си сам само наема ще си платиш, освен ако не си в студентско общежитие. Затова на по 30 години живеем при родителите си, за съжаление. По-добре е да ти е трудно, но да ти стига,отколкото пак да ти е трудно, но да не ти и стига. Тук така се получава. Така че радвам се на вас, които вече сте там, извън България и надявам се да ви последвам скоро. Пишете:)
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm