Поздрави от България
Модератор: moderator
-
elinor
- Публикации: 1
- Присъединил се: Сря Сеп 12, 2007 11:01 am
- ::
Поздрави от България
Здравейте,мили българи! Това лято за първи път имах възможността да посетя красивия остров.Да,това наистина е райско кътче!Невероятни гледки,плажове,заливи,скали. А и хората са други.Не видях нито една намръщана или недоволна от работата си продавачка,сервитиорка или каквато и да е.Да не говорим че и за миг не си помислих да си стискам дамската чантичка,да си крия парите в пазвата и да се озъртам като мишка,както ме предупреждаваха в България.Ама какво говорят тези хора!!! Всичко,всичко е по-различно там и само мога благородно да ви завиждам,макар че знам че не ви е лесно.Аз също бих напуснала България и бих дошла при вас за постоянно.Но тъй като знам че това е само мечта,се моля ,поне да имам възможността да посетя острова отново,пък било то само за да се попека на някой разкошен залив!
Поздрави и успех на всички!!!
Поздрави и успех на всички!!!
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
Здраей elinor, благодаря ти за хубавите думи към нас.
Наистина островът е много красив и ако останеш малко по - дълго ще имаш време да посетиш разни закътани плажчета със страхотни гледки. Пожелавам ти пак да имаш възможност да дойдеш до тука
а и защо не и да останеш, щом искаш винаги се намират начини.
Наистина островът е много красив и ако останеш малко по - дълго ще имаш време да посетиш разни закътани плажчета със страхотни гледки. Пожелавам ти пак да имаш възможност да дойдеш до тука -
petya_1976
- Публикации: 5
- Присъединил се: Сря Сеп 19, 2007 9:07 am
Здрсти на всички в Майорка, моят брат е там , ех как искам да дойда и аз да видя цивилизация.
Знам че много работите там това е положението тука в България - София няма живот.
Като цяло живота е много по скъп отколкото при вас и със сигурност по некачествен. Дръжте се там и бягайте далече от тука.
Поздрави на батко /Миро се казва/от мен Петя.
Братче липсваш ми!!!!!!!!

Знам че много работите там това е положението тука в България - София няма живот.
Като цяло живота е много по скъп отколкото при вас и със сигурност по некачествен. Дръжте се там и бягайте далече от тука.
Поздрави на батко /Миро се казва/от мен Петя.
Братче липсваш ми!!!!!!!!
-
слънчева
- Публикации: 7
- Присъединил се: Съб Мар 17, 2007 2:39 pm
поздрави и от мен на всички българи ,които са там и тези ,които активно участват във форума ,моят съпруг също е там отскоро и не му е много лесно ,но знаем какво сме заложили ,за да се случат така нещата и затова на всички пожелавам да имат сили да издържат ,да се борят ,защото не си мислете ,че тук е по-лесно ,живота в софия и изцяло в държавата ни стана непоносим и не виждам дали ще стане по-добре ,е това не означава ,че всички трябва да заминем ,но тези ,които останат ще им бъде много трудно ,затова само напред ,щом сте там вече сте направили няколко крачки преди нас и ще ни е приятно и полезно да споделите несгодите си с нас тези ,които все още не сме заминали а сме на старта за там благодаря на всички ,желая ви хубави дни
представи си какъв живот искаш и после го превърни във факт