Търся
Модератор: moderator
-
fabio
- Публикации: 28
- Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 3:39 pm
- ::
-
ssbul
- Публикации: 1
- Присъединил се: Нед Ное 19, 2006 10:46 am
Ре: Търся
Здравейте,скъпи българи в Майорка,обръщаме се към вас с една много голяма молба за помощ и съдействие.
Казвам се Свилен Балабанов и сам член на инициативен комитет за набиране на средства за построяване на храм-параклис в град Търговище “Света София,Вияра,Надежда и Любов“.Обръщаме се към всички българи в страната и чужбина,както и към всички организации, за помощ за набиране на средства за построяяане на храм- параклис.Молбата ни към вас е да публикувате във вашият сайт нашето обращение към всички, които искат да ни помогнат, както и нашата целева дарителска сметка, по която набираме средствата. Мястото бе частно, но то бе дарено на църквата през 2002 година, и понеже тя дейсва с много бавни темпове за стоителството,заедно с основня дарител на мястото г-жа Сербезова създадохме инициативен комитет за набиране на средства.На 1.07.2006 година митрполит Кирил направи заедно със четири търговищки свещеници първа копка.Имаме снимки от сабитието,но за съжаление още не сме ги качили в нашия сайт,който е на пет езика и е www.vyzrodenabulgaria.hit.bg В него има информациа за събития,както и за параклиса. Мога да ви изпратя снимки от събитието,разбира се,ако решите да ни съдействате. Основите на параклиса са изляти в момента сме на етап изливане на горната площ и купола, които са най-трудни и финансовите средства в момента не ни достигат а трябва да съхраним и запазим направеното досега, за да можем на пролет да довършим параклиса.Можем да ви изпратим и снимки в момента да видите реално какво е положението.Нашата целева дарителска сметка е ИБАН на получателиа е: БГ42УББС80021021903717 ,БИЦ код на банката е:УББСБГСФ.Емейл адресите ни за връзка с нас са : nssvetlina@abv.bg и vyzrodenabulgaria@mail.bg Молбата ни е ако желаете да ни помогнете да се свържете с нас.С искрено уважение-инициативен комитет за набиране на средства. Светлина,Вяра,Надежда,Любов,Мъдрост,Истина.
Казвам се Свилен Балабанов и сам член на инициативен комитет за набиране на средства за построяване на храм-параклис в град Търговище “Света София,Вияра,Надежда и Любов“.Обръщаме се към всички българи в страната и чужбина,както и към всички организации, за помощ за набиране на средства за построяяане на храм- параклис.Молбата ни към вас е да публикувате във вашият сайт нашето обращение към всички, които искат да ни помогнат, както и нашата целева дарителска сметка, по която набираме средствата. Мястото бе частно, но то бе дарено на църквата през 2002 година, и понеже тя дейсва с много бавни темпове за стоителството,заедно с основня дарител на мястото г-жа Сербезова създадохме инициативен комитет за набиране на средства.На 1.07.2006 година митрполит Кирил направи заедно със четири търговищки свещеници първа копка.Имаме снимки от сабитието,но за съжаление още не сме ги качили в нашия сайт,който е на пет езика и е www.vyzrodenabulgaria.hit.bg В него има информациа за събития,както и за параклиса. Мога да ви изпратя снимки от събитието,разбира се,ако решите да ни съдействате. Основите на параклиса са изляти в момента сме на етап изливане на горната площ и купола, които са най-трудни и финансовите средства в момента не ни достигат а трябва да съхраним и запазим направеното досега, за да можем на пролет да довършим параклиса.Можем да ви изпратим и снимки в момента да видите реално какво е положението.Нашата целева дарителска сметка е ИБАН на получателиа е: БГ42УББС80021021903717 ,БИЦ код на банката е:УББСБГСФ.Емейл адресите ни за връзка с нас са : nssvetlina@abv.bg и vyzrodenabulgaria@mail.bg Молбата ни е ако желаете да ни помогнете да се свържете с нас.С искрено уважение-инициативен комитет за набиране на средства. Светлина,Вяра,Надежда,Любов,Мъдрост,Истина.
-
nadeto
- Публикации: 16
- Присъединил се: Вто Окт 10, 2006 11:13 pm
-
meli_m
- Публикации: 3
- Присъединил се: Съб Апр 21, 2007 11:29 am
Търся партньори в чужбина за износ на дизайнерски български
Търся партньори в чужбина за износ на дизайнерски български тоалети с търговската марка MISS MATCH. Тоалетите са изработени от висококачествени платове и материали, като са изящно декорирани с кристали СВАРОВСКИ, паети, мъниста, перли и т.н. В България колекцията се радва на успех. Отлични условия. Тоалетите ни можете да разгледате на http://www.miss-match.eu. За връзка тел.032/940578, 0888299900 и skype miss-match.magazin
-
meli_m
- Присъединил се: Съб Апр 21, 2007 11:29 am
търся контакт с търговциза продажбина едро на пухениекопалта
Miss Match България предлага на Вашето внимание новата си колекция от топли дамски пухени палта в три различн размери - S, M, L. Меките и комфортни материи нежно обгръщат тялото и осигуряват несравнимо удобство, топлина и сексапил. Стилните модели пухенки са изключително подходящи както за официални, така и за спортно-елегантни облекла. Само сега палтенцата са на цена 130 лв./на дребно/. За повече информация тел.0888299900 puhenipalta.blogspot.com
-
ab0ut_y0u
- Присъединил се: Съб Сеп 27, 2008 6:26 pm
Търся квартира
Търся квартира в Палма де Майорка за семейство..Може една или 2 стаи..
Телефон за връзка : 627287661
Телефон за връзка : 627287661
-
gorostoyanov
- Присъединил се: Пон Сеп 29, 2008 3:32 pm
търся спедиторска фирма
Здравейте търся помощ .Аз съм от България не съм наясно с езика и затова моля някой от Вас /живеещите в Испания/да ми изпрати линкове на " спедиторски фирми за транспорт".Занимавам се с транспортни фирми и тази информация ми е много необходима.Благодаря на всички предварително
-
daniella_4004
- Публикации: 6
- Присъединил се: Вто Дек 30, 2008 2:13 pm
sezon 2008?
kak be6e lqto 2008 ? bizzy? kakvi tyristi hodqt v palma? kolko euro sredno vzimat rabote6tite v barove,clubove etc. i kak vurvqt naemite v blizost do centura ?
-
nikolai_dida
- Присъединил се: Пет Яну 02, 2009 6:56 pm
tarsq rabota kato gotva4
tarsq rabota kato gotva4 imam legalizirana diplomai kakto vsi4ki znaete pravo na rabota nadqvam se ako znate neshto da mi pishete BLAGODARQ[/u][/i]
-
tanja
- Публикации: 34
- Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am
-
alpi
- Присъединил се: Пет Апр 03, 2009 5:38 pm
Търся помещение или заведение под наем
Търся помещение или заведение за покупка или под наем.
-
alex
- Присъединил се: Сря Апр 08, 2009 8:21 pm
работа
Здраvеите ,ние сме v Маллорkа и тарсим работа tuk.,имаме далгогоди6ен опит ж туризма,гожорим англииски,немски и руски,сега у4им испански.Аз сам масаjист,тиа е работила на рецепциа,бароvе....ако ниакои моjе да ни помогне с информациа...благодариа vи
добавено от moderator 09/04/2009 13:41
Здравейте, ние сме в Майорка и търсим работа тук. Имаме дългогодишен опит в туризма, говорим английски, немски и руски, сега учим испански. Аз съм масажист, а тя е работила рецепция, барове... ако някой може да ни помогне с информация... благодаря ви
добавено от moderator 09/04/2009 13:41
Здравейте, ние сме в Майорка и търсим работа тук. Имаме дългогодишен опит в туризма, говорим английски, немски и руски, сега учим испански. Аз съм масажист, а тя е работила рецепция, барове... ако някой може да ни помогне с информация... благодаря ви
-
dedimov
- Присъединил се: Чет Май 29, 2008 1:20 pm
дже мом4ета си турсим йили6те и работа
здражеите от булгариq тук сме дже мом4ета и мислим да се устроим жаж палма но не сме много наqсно как то4но и с какжи документи трqбжа да тругнем ако е жазмойно жи молq нqкои да ми прати малко информациq относно заминажането и пристигането ни жаж палма 6те сме жи много благодарни
-
ivo
- Публикации: 7
- Присъединил се: Вто Май 13, 2008 6:03 pm
tarsq si rabota kato shofior -imam vsichki kategorii
zdraveyte
ako nqkoy znae kade tarsqt shofiori da svirka.
mersi
ivonti@mail.bg
ako nqkoy znae kade tarsqt shofiori da svirka.
mersi
ivonti@mail.bg
-
ivo
genen s dete si tarsi podobna za sreshti
zdrasti
genen sam imam mom4e na 3 god. i si tarsq podobna mayka da si igraeme .
ivontipi4a@abv.bg
genen sam imam mom4e na 3 god. i si tarsq podobna mayka da si igraeme .
ivontipi4a@abv.bg
-
dedimov
- Присъединил се: Чет Май 29, 2008 1:20 pm
Re: Търся
zdrasti minalata godina bqh v palma za nqkolko dni no bqh na korab i nemojah da razgledam vsi4ko koeto mi e nujno da se ustroq nqmah nujnoto vreme da obikalqm i da razbera kade moga da pitam za kvartira rabota i t.n. sega sme dve mom4eta i mislim da se ustroim za dalgo vav palma ako moje6 da ni sudeistva6 s nqkakva informaciq ili da ni prati6 nqkakuv sait 6te ti budem mnogo blagodarni.
-
orlin_palma
- Присъединил се: Чет Май 07, 2009 11:23 am
Търся човек,който възстановява и поправя биоси на компютри.
Имам чисто нов лаптоп HP PAVILION DV5 1151 EN. По време на преинсталация на windows 7 след копиране на файловете при първото рестартиране биосът ми засече и немога да вляза в него,нито да стартирам диск. Явно е хардуерна грешка. Търся човек,който може да отстрани този проблем. Може би ще има нужда от диагностика на биоса и тнт. Тел: 622.002.196 Орлин
-
ivo
iskame da se razvedem
znae li nqkoy kak stoi vaprosa iuridi4eski sas razvoda
v mallorca.
genata iska da se razvedeme tuka za da polu4ava pomoshti
az se pritesnqvam da ne mi slogat nqkakva golqma izdragka za deteto
i predpo4itam v bg. da se razvegdame
akonqkoy znae i moge da mi pomogne mersi predvaritelno
ivonti@mail.bg
v mallorca.
genata iska da se razvedeme tuka za da polu4ava pomoshti
az se pritesnqvam da ne mi slogat nqkakva golqma izdragka za deteto
i predpo4itam v bg. da se razvegdame
akonqkoy znae i moge da mi pomogne mersi predvaritelno
ivonti@mail.bg
-
lovely
- Публикации: 111
- Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
ivo, всички, които познавам са се развеждали в България. Незнам за издръжката на детето, но таксите по делото и адвокатите ще ви излязат сигурно тройно или четворно. И каква е тази помощ, която зависи от това, къде се развеждаш? Shocked
Дано и други хора да се включат ако имат повече инфо.
Дано и други хора да се включат ако имат повече инфо.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.