ДОБРЕ ДОШЛИ! Регистрирайте се и участвайте във форума!
Вход
ЧАТ ЗА ВСИЧКИ, разглеждащи сайта
Пускане на ОБЯВИ - ТУК
|
|
Форумче за българите на Майорка За да си помагаме, като споделяме мнения и информация
|
|
|
Актуални оферти за работни места на Балеарските острови: |
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ambassador

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
tanja

|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Много добър ресторант , обслужването е на ниво, кухнята е супер, интериора също е много добър... мога само да го препоръчам...
За мен и семейството ми е най-добрият български ресторант на острова...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джони Гост IP: 95.42.227.56
|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2008 10:12 pm Заглавие: Нищо не знаеш,как се приготвят ястията в ресторанта! |
|
|
tanja написа: | Много добър ресторант , обслужването е на ниво, кухнята е супер, интериора също е много добър... мога само да го препоръчам...
За мен и семейството ми е най-добрият български ресторант на острова...
 | Чух,че собствениците са големи скръндзи,и купуват най-големите боклуци от магазините на едро,можеш ли да си представиш,каква храна се приготвя там,сигурно и в кухнята е голяма мизерия!Явно затова,и персоналът им се сменя постоянно,нещо там не е наред,ми се струва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IP: 85.60.23.199 dynamic.o @ Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 9:15 am Заглавие: |
|
|
То всички чувате и виждате само това което ви иска, проблема идва от това, че "търсим винаги под вола теле", пък ако този вол е успял българин, търсим само кусурите.. Защо не седнеш да опиташ храната, пък после да коментираш, или само чуваме и осъждаме... Типично! А относно персонала, не смятам че има голяма промяна, пък и да има мен и теб не ни бърка, защото ти си там клиент да те обслужват, а не да търсиш работодателя с постояннен персонал.Това е ресторант, едни идват, други си отиват, а не фабрика. Аз такъв персонал в сферата на ресторантьорството почти не познавам.Що не погледнеш статистиката за работните места в ресторантьорството, или това е прекалено трудно за теб... то по-лесно е да обсъждаме какво сме чули, че мисловният процес не е за всички.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bonbolinka

Регистриран на: 11 Окт 2008 Мнения: 35 Местожителство: Palma de Mallorca
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 9:42 am Заглавие: |
|
|
Много съм съгласна с последния пост ( на IP: 85.60.23.199
dynamic.o
@ Гост
). Постоянно гледаме да потопим и на оплюем. Вместо да кажем " Евала на хората. Успя ли са. " ние винаги се опитваме, ама направо се стараем да хвърляме змии и гущери. Дали си сменят персонала често не знам, но ако имат некадърни работници защо пък да не го правят. Ресторанта е частен. Всеки работодател преценява сам.Едно време в Бг всички бяха научени, че като почнат работа, може по цял ден само краката си да клатят, но ще работят на едно място до пенсия. Е, времената се променят , а и не сме в Бг. Не те ли бива- търси си друга работа. Имам чувството, че това да се очерняме един друг е българска черта и на мен лично ми писна от "рекли- казали".
Ресторанта е много хубав и има хубава кухня. Не съм го видяла празен. Даже преди седмици когато беше бурята, пак си имаше хора, които си хапваха вкусотийки и си личеше, че са доволни. Хайде да забравим вече балканската си завист, ами да се гордеем с тия които постигат нещо. Ти ако дори само минаваш от там няма ли да ти е готино да знаеш, че българи са собствениците? Аз съм клиент- вътрешните им проблеми в ресторанта не са моя грижа. Мен ме е грижа, че като седна там ми е приятно и кухнята ми харесва. Другото не е моя работа. Ако там някой ме нагруби или ям буламачи- няма да ходя и ще си кажа мнението. Но за сега то е положително и пожелавам на собствениците да запазят атмосферата и добрата си кухня.
Джони, не ми се сърди за мнението, но е време да спрем да го караме само на слухове. Ти лично ходил ли си в ресторанта? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tanja

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
Аз също не съм го видяла празен, имат доста немска и английска клиентела и не съм видяла някои да си тръгне намръщен... напротив като им дадат огромните порций само можеш да се радваш на ухилените им физиономии.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
michten Гост IP: 83.40.239.0
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 4:15 pm Заглавие: rodna kartinka |
|
|
e tova si e rodna kartinka , edin da sazdade neshto a drugite ot zavist da go pluiat i marsiat, vinagi sam si mislil che sled kato smeniat tamnite balkani s po civilizovani shirini , shte ostaviat dolnite si pomisli i zavista tam otkadeto sa tragnali, no uvi . varvarsko pleme sma , za sazelenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
michten Гост IP: 83.40.239.0
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2008 4:23 pm Заглавие: do Джони Гост IP: 95.42.227.56 |
|
|
kade go chu toia sluh. sled kato IP-to ti e na BTK, koga si bil/a tam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marianmumu

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2008 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Ха сега хванаха ли те? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
????????? Гост IP: 95.42.255.158
|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 8:54 am Заглавие: !!!!!!!! |
|
|
Брей,то големи критики,то голямо чудо!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 За да рекламирате своята дейност напълно безплатно на този сайт...
 Първият магазин за български продукти
 Български ресторант Can Pastilla
 Бай Ганьо - Cala Mayor
 Велико Търново - Cala Mayor
 България Турс - Туристическа агенция
 YORDI88
 Kebapa - зад El Corte Ingles
 Ресторант Ambassador
 Дон Кебап Pedro Garau
 La Cazuela - Can Pastilla
 Business Class Image Studio
|