предлагащ много възможности за веселие, както и отстъпки при организирани мероприятия.
Avinguda del Bulevar de Peguera, 68
07160, Calvià
tel.: 971 686574

Модератор: moderator
Чух,че собствениците са големи скръндзи,и купуват най-големите боклуци от магазините на едро,можеш ли да си представиш,каква храна се приготвя там,сигурно и в кухнята е голяма мизерия!Явно затова,и персоналът им се сменя постоянно,нещо там не е наред,ми се струва!tanja написа:Много добър ресторант , обслужването е на ниво, кухнята е супер, интериора също е много добър... мога само да го препоръчам...
За мен и семейството ми е най-добрият български ресторант на острова...
не е важно кой съм!!! написа:Стига сте говорили глупости за ресторанта,аз съм работил там,и мисля,че по-добре знам как стоят нещата там!!Всичко е приготвено перфектно, и с много труд,и всичко това за вашето спокойствие и добро настроение.Ако не Ви хареса храната,обстановката,персонала-никой не Ви е бил телеграма да ходите в ресторанта,нали така!!!?????А относно собствениците на ресторанта са много готини и предприемчиви хора,винаги е имало,и ще има търкания между работници и работодатели,не само там,а и навсякъде,но нека ние работниците незабравяме кой ни плаща,и кой трябва да поръча музиката,нали така!!Благодаря за вниманието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 гости