edno vapros4e

Търся/предлагам работа за българи на Майорка. Разрешително за работа в Испания и как се взема първа резиденция.Как се подновява резиденция. Къде и какво мога да работя.

Модератор: moderator

Публикуване на отговор
kokky
Публикации: 10
Присъединил се: Съб Дек 15, 2007 6:54 pm
::
Контакт:

edno vapros4e

Публикуване от kokky »

rabotq v edna firma v Ispaniq,iskam da znam za kolko vreme mogat da mi izkarat razre6itelno za rabota i dalgo li trqbva da se 4aka?
БГ
Потребителски аватар
lovely
Публикации: 111
Присъединил се: Нед Окт 08, 2006 10:54 pm
Контакт:

Re: edno vapros4e

Публикуване от lovely »

kokky написа: Работя в една фирма в Испания, искам да знам за колко време могат да ми изкарат разрешително за работа и дълго ли трябва да се чака?
Сроковете зависят от провинцията, в която живееш и от броя на документите, които имат да обработват в съответната Екстранхерия. Също така преди зависеше и от типа дейност, за който ще изкарваш разрешителното - дали е за сезонна работа, дали е за гледане на болен или някаква друга дейност. Най - добре е да отидеш в Екстранхерията, където ще подаваш и там да питаш на място.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
kokky
Публикации: 10
Присъединил се: Съб Дек 15, 2007 6:54 pm
Контакт:

edno vapros4e

Публикуване от kokky »

Jiveq v Ispaniq po4ti godina no ne sam si izkarval nikakvi dokumenti do sega.Shte mi kaje li nqkoi kade trqbva da otida za da si izkaram nqkakvi dokumenti.sled otpadaneto na zabranata za rabota tuk sega kakvo se iziskva za da rabotish tuk v Ispaniq.Blagodarq predvaritelno
БГ
Потребителски аватар
tanja
Публикации: 34
Присъединил се: Пон Яну 22, 2007 10:55 am
Контакт:

Публикуване от tanja »

Току що отговрих на този въпрос , но беше зададен в Темата Откриване на банкова сметка.. Погледни там
Публикуване на отговор

Кой е онлайн

Потребители, разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 2 гости