Търся

Различни обяви, които могат да бъдат полезни - купувам/продавам, заменям и други.

Модератор: moderator

b0103
Публикации: 2
Присъединил се: Чет Юни 18, 2009 1:32 am
::

tarsq speshno rabota

Публикуване от b0103 »

tarsq rabota v stroitelstvoto ili kato gradinar.ako nqkoi moje da pomogne-662385114-Andrean
Потребителски аватар
5q
Публикации: 9
Присъединил се: Чет Фев 14, 2008 4:24 pm

Re: tarsq speshno rabota

Публикуване от 5q »

Потребителски аватар
5q
Публикации: 9
Присъединил се: Чет Фев 14, 2008 4:24 pm

Re: tarsq speshno rabota

Публикуване от 5q »

Попълни Kontakt zu zimmermann и на Nachricht напиши на английски езиците, които говориш. Те ще се свържат с теб по телефона.. Търсят градинар..
Радина

Публикуване от Радина »

Здравейте, търся контакт с българи на Ибица. Тук съм от един месец. Моля, обадете се!
nenito
Присъединил се: Нед Юли 12, 2009 1:31 pm

Публикуване от nenito »

здравейте, ние сме двойка от Българиа и в момента живеем в Реус, област Тарагона. Имаме намерение да се преместим на Палма де Майорка и се интересуваме дали има работа там. аз имам 8 години опит в ресторантиорството и барове и 6 месеца като шофьор, а момичето е дипломиран хореограф по български народни танци. има опит в шоу спектакли и в работата с деца като преподавател. ще се радвам на всиако мнение
asenip
Присъединил се: Пет Юли 31, 2009 7:28 pm

търся да купя сателитна чиния

Публикуване от asenip »

търся да купя сателитна антена 80см нова или втора употреба запазена телефон 663639081 асен
Stefka
Публикации: 29
Присъединил се: Съб Сеп 20, 2008 9:55 pm

tarsia spechno rabota

Публикуване от Stefka »

zdraveite tarsia spechno rabota externa,interna, po chasovo,v restorant-fregaplatos limpieza, ako znaete necho pichete mi ili tel. 664573748 jivei v palma
ваня

Публикуване от ваня »

здр. ф семейство тарси работа в палма или околностите говорим испански и от три години работим тук
vrart
Публикации: 1
Присъединил се: Пет Окт 09, 2009 5:37 pm

Търся кантакти с галерии

Публикуване от vrart »

Здравейте , търся контакти с галерии или сувенирни магазини в Палма де Майорка или района, художник съм в момента съм в България имам доста живопик и скуптура www.artbraek.com/vrart
stanislava.nedqlkova

тарсq интерна

Публикуване от stanislava.nedqlkova »

търсиа работа екстерна или интерна. спе6но.[/b]
Гост

Re: тарсq интерна

Публикуване от Гост »

stanislava.nedqlkova написа:търсиа работа екстерна или интерна. спе6но.[/b]
677391403
лидия

моля ви!

Публикуване от лидия »

търся мъжко куче-хъски.козината му е бяла с леко сиво.отговаря на името рики.ако го намерите или го видите обадете се на :0889 17 1122 или пишете на skype:tonika1502 или на email:rikinche@abv.bg.името ми е антония кацарова.много ви моля намерете кучето ми.[/b]
stoyan

rabota tarsq

Публикуване от stoyan »

tarsq rabota,na 33godini govorq ispanski.raboril s1m kato pintor,ayudante de oficial,mantenimiento,chofer b i ohrana.666071479
stavrry
Публикации: 3
Присъединил се: Вто Ное 03, 2009 6:11 pm

тарся работа

Публикуване от stavrry »

:!: Тарся работа,без значение какава :!:
Последна редакция от stavrry на Нед Ное 08, 2009 11:14 am, редактирана общо 1 път.
stavrry

Публикуване от stavrry »

:!:
Последна редакция от stavrry на Нед Ное 08, 2009 11:12 am, редактирана общо 1 път.
stavrry

СПЕШНО Тарся работа

Публикуване от stavrry »

Професионален шофьор---Спешно тарся работа
margi
Присъединил се: Съб Ное 14, 2009 12:37 pm

Жена на 32 г от Пловдив търси работа

Публикуване от margi »

Жена на 32г от Пловдив търси работа на палма де майорка с много добър немски. Работила съм в Германия и Швейцария.
e-mail: schalom@abv.bg
vilinasko

Пловдивска бригада търси обекти

Публикуване от vilinasko »

Пловдивска бригада търси обекти в цялата страна,за груб строеж и довършителни работи!!!
vilinasko

Строителна Фирма "Ивас" :0899752854:

Строителна Фирма "Ивас",търси обекти в цялата страна за груб строеж и довършителни работи!!!
vilinasko

Пловдивска бригада търси обекти:0895026271:

Пловдивска бригада търси обекти в цялата страна,за груб строеж и довършителни работи!!!